Hun hilste et par hundre streikende og andre fagorganiserte da de aksjonerte mellom Radisson Blu-hotellet og Havnekontoret Hotell på Bryggen  i ettermiddag.

De protesterte mot angivelig streikebryteri som foregår inne på Havnekontoret og til støtte for de streikendes krav om lokal forhandlingsrett og høyere lønn.

– Vi i vet jo hvordan det er. Det blir alltid bråk når ansatte i  lavtlønte tradisjonelle kvinneyrker krever et minstemål av anstendig lønn. Det er sjelden man får se arbeidsgivernes hersketeknikker rulle seg mer ut enn når lavtlønte krevet pittelitt mer. Dommedagsargumentene fra arbeidsgiverne er like forutsigbare hver gang.: dere truer bedriftenes økonomi, vi kommer til å gå under økonomisk, der kan miste jobben, sa Sara Bell.

– Jeg tviler på at vi får høre de samme ramaskrikene når hotell-ledelsen ber om lønnsvekst, la hun til.

Hun understreket at streik kan være tungt for dem som står i den, men oppfordret dem likevel til å stå på.

– Husk at dere ikke bare representerer dere selv, dere representerer hele LO-familiens samhold og styrke. Og dersom dere en dag kjenner på usikkerheten, så vit at bak hver av  dere som står på streikevakt står det en usynlig kø av omtrent 914.000 andre LO-medlemmer. Det samholdet kan ikke en eneste norsk hotelleier konkurrere med, sa Bell.

I sin appell sa Geir Olsen i Fellesforbundet at hele fagbevegelsen var stolte av den kampen de streikende fører.- i vinner denne kampen til slutt, sa han.

Også lederen i handel og Kontor i Norge, Trine Lise Sundnes, møtte frem. – Denne streiken støtter jeg fullt ut. Kravene er rimelige, sa hun.

Deretter knyttet de fremmøtte neven mens de ropte «Streikebryteri er svineri» mot Havnekontoret hotell.