To av prosjektene er i Bergen. Selskapet skal bygge et kombinert næringsbygg og boligbygg på ca. 10.200 kvadratmeter for FAV-gruppen i Kanalveien 60 på Minde. Bygget skal inneholde både garasjeanlegg, butikker, kontorlokaler og leiligheter.

Prosjektet har en verdi på 180 millioner kroner. Arbeidet med bygget starter i første kvartal i år, og bygget skal være ferdig innen sommeren 2018.

Skanska Bergen skal også bygge et kontorbygg på to etasjer i Kanalveien 54. Oppdragsgiveren er den samme. Også dette bygget skal påbegynnes i første kvartal i år, og ferdigstilles innen utgangen av oktober neste år, heter det i meldingen.

Regiondirektør Jørgen Fjelstad i Skanska Bergen er svært godt fornøyd med kontraktene.

– Vi har over lang tid hatt et samarbeid med FAV-gruppen, og er svært glade for at de har gitt oss tillit til å realisere disse spennende prosjektene, sier han i pressemeldingen.

Skanska Bergen skal også bygge bygge et nytt omsorgssenter i Uggdal i Tysnes. Oppdragsgiveren her er Tysnes kommune. Dette prosjektet rommer 10 omsorgsboliger og 30 sykehjemsplasser. Omsorgssenteret skal stå ferdig i tredje kvartal neste år, går det frem av pressemeldingen.