Gå til sidens hovedinnhold

Etablerer fem nye arbeidsplasser i Fana

Artikkelen er over 5 år gammel

Flytter isolasjonen nærmere kundene.

Selskapet Isopartner er grossist og leverandør av teknisk isolasjon til det marine og landbaserte offshoremarkedet. På selskapets kundeliste står en rekke store leverandører til offshoreindustrien, som Beerenberg, Kaefer Energy og Bilfinger. Nå åpner selskapet utsalg og lager i Fana i Bergen, melder Isopartner i en pressemelding.

Administrerende direktør Arne Schultz bekrefter overfor Vest 24 at flyttingen skaper fem nye arbeidsplasser i Bergen. To stillinger blir flyttet til byen mens tre personer blir nyansatt, slik at den totale bemanningen på det nye lageret blir fem personer.

Vil satse mer

– Målet med denne etableringen er å satse mer på markedet på Vestlandet. Ved å etablere oss nærmere mange av våre kunder, vil vi kunne levere raskere og dermed bli mer konkurransedyktige, sier Schultz i pressemeldingen.

Markedssjef Ulrike Gjermundsen i selskapet påpeker at flere av de store kundene har fått oppdrag knyttet til Johan Sverdrup-utbyggingen og Mongstad, og dermed vil ha aktivitet i vest.

Et pluss

– Beslutningen om etableringen i Bergen var tatt før Johan Sverdrup-kontraktene var tildelt. At selskapene fikk disse kontraktene, er et pluss for oss, sier Gjermundsen.

I dag er holder selskapet til i Moss. Isopartner er en del av IPCOM Gruppen, som er en allianse av europeiske isolasjonsgrossister, og har lagre i Moss og Oslo. I dag blir produktene sendt ut herfra.

Selskapet har nå 17 ansatte.