Gå til sidens hovedinnhold

Skal levere konsulenttjenester til Statoil

Artikkelen er over 5 år gammel

Omega Allianse skal levere konsulenter til Statoil de neste årene.

Det skriver Ølen-selskapet Omega AS i en pressemelding mandag. Selskapet er leverandør av prosjektstyringssystemer og prosjektpersonell innen olje- og energisektoren.

Omega skal lede industrialliansen, som består av 12 selskaper. Omega Allianse skal levere konsulenttjenester innen tekniske og prosjektadministrative disipliner, heter det i meldingen.

Avtalen har en varighet på fire år, med mulighet til å bli forlenget til åtte år hvis opsjonene blir tatt i bruk. Den er gjeldende fra 1. juni 2016.

Alliansen skal til sammen dekke multi-tekniske og prosjektadministrative fagområder på Statoils prosjekter i Norge og internasjonale prosjekter som ledes fra Norge. Spesialistleverandører innenfor HMS, kvalitet og risiko er Pride, Proactima og Human Factor Solutions. Boring og brønn dekkes av Ocean Maxwell, WellPartner Consulting, Endswell, ServGroup og North Q-HSE. Spesialister på tekniske disipliner er WSP, PDS Protek og Westcon Yards. Omega og Brunel Energy dekker samtlige områder, heter det i pressemeldingen.

– Selskapene i alliansen er ledende aktører med ekspertise og lang erfaring innenfor olje- og energibransjen. Vi er stolte av at Statoil har tildelt oss denne avtalen, sier adminstrerende direktør Petter Aalvik i Omega AS i pressemeldingen.